14 januari 2010

VAKMENSEN GEZOCHT!

We weten dat in Woensel West veel mensen wonen met handige handjes, echte vakmensen en hobbyisten: mensen die goed kunnen timmeren, sleutelen, pottenbakken, sieraden maken, mandenvlechten, handwerken..., je kan het zo gek nog niet bedenken of er is wel iemand die het kan.

Voor een nieuw project in Woensel West zijn we op zoek naar enthousiaste bewoners die mee willen werken aan het maken van designproducten die in de wijk gemaakt zullen worden en daarbuiten verkocht. Door samen mooie en spraakmakende producten te maken, willen we de wijkeconomie stimuleren en Woensel West positief op de kaart zetten. We willen laten zien dat Woensel West als productiewijk een belangrijk onderdeel kan zijn van Eindhoven als Designstad.

Ben je goed met naald en draad, een ster in beeldhouwen of ken je iemand die bijvoorbeeld glas bewerkt of iets anders bijzonders kan? Neem dan contact op met RAPUNZEL. Wie weet kunnen we jouw talent gebruiken om mooie producten te maken die de wereld gaan veroveren!

RAPUNZEL bestaat uit twee ontwerpers die werkzaam zijn in de wijk: Sandra Dijkstra en Lidewij Spitshuis. Beiden hebben ervaring met het ontwerpen van producten in samenwerking met ambachtslieden. Ze gaan hierbij uit van verschillende technieken en materialen. Soortgelijk projectenals dit hebben zij in Tanzania, Zuid-Afrika en Indonesiƫ gedaan. Maar waarom zou je het zo ver zoeken als ook in Woensel-West meer dan genoeg talenten te vinden zijn?

Twijfel niet, maar geef je op voor een eerste kennismaking!