05 november 2013

UITGELICHT #2: DRE SAANEN

De vitrine aan het Celsiusplein (WeLoveMusic) laat een overzicht zien van het verloop van WWMH. En het mooie is: als deelnemer kan je er ook zelf gebruik van maken! In een serie 'Uitgelicht' geven we deelnemers (en mensen die op een andere manier betrokken zijn bij het project) de mogelijkheid om hun eigen werk te exposeren. 

Vanaf donderdag 7 november laat Dré Saanen haar werk zien. Dré is voor velen al een bekend gezicht in Woensel-West. In de 36 jaar dat ze hier woont, is ze op verschillende manieren actief geweest in de wijk. Een echte duizendpoot is ze: ze schildert, geeft tekenles aan groot en klein en op markten en braderieën kan je haar tegenkomen als portrettekenaar. Daarnaast geeft ze verschillende soorten massages: klassiek, ontspanning, pijnbestrijding en voetreflex.

Wat Dré precies in de vitrine gaan doen, is nog een grote verrassing! Maar om alvast een tipje van de sluier op te lichten: In de week van 'Glow' zal ze iedere avond om 19 uur de boel tot leven brengen. Wees welkom!

En heb je zin om een middagje te schilderen? Doe dan mee mee aan de workshop 'schilderen met licht' op woensdag 27 november. Je gaat leren om met een beperkt aantal kleuren iets heel verrassends te maken. (Houd de deze blog in de gaten voor meer informatie.)

expositie: Dré Saanen, 7 november 2013 - 16 januari 2014
locatie: WWMH vitrine, Celciusplein 24 (bij WeLoveMusic)
bijzonderheid: 'Mini-Glow' in de week van Glow: 9 - 16 november 2013
workshop: woensdag 27 november - nadere informatie volgt.