12 januari 2015

2015-KRIEBELS


Afgelopen jaar was een heel rustig WWMH-jaar.
Eh, rustig…? Behoorlijk stil, kan je wel stellen!

Maar, niet getreurd, vorige week hebben we na lange tijd weer met een aantal dames rond de tafel gezeten om te brainstormen over het project. Of we verder zouden gaan of niet. En zo ja, hoe we dat dan aan gaan pakken.

Het bleek al snel dat stoppen geen optie is. De dames borrelden van enthousiasme en aan alle kanten kriebelde het weer om dingen te maken en samen te werken. Het was een leuke en vruchtbare bijeenkomst waarin we terugblikten op de dingen die we gedaan hebben - wat goed ging en wat minder -  en 1001 nieuwe plannen maakten.

Met in ieder geval twee concrete dingen gaan we aan de slag:
Ten eerste komt er een nieuwe WWMH-actie! Net als twee jaar geleden gaan we een actie met Valentijn doen, dus… houd de blog in de gaten voor meer informatie. Binnenkort - waarschijnlijk rond 25 januari - volgt er meer informatie hierover.

En een tweede idee is om een WWMH-handwerkcafe op te starten, een samenwerking tussen Franci en Suzan met als doel: zelf lekker bezig zijn, samenwerken, van elkaar leren en andere mensen begeleiden als daar behoefte aan is. En wie weet volgt hieruit nog een interessante handwerkworkshop!

TOT SNEL!